Eli tämä tarina perustuu varsinaisesti ''teinivaiheeseeni'' - kaikki on vaikeaa ja sitten tulee hämäriä kuvioita ja muita ongelmia mukaan.

(In reality, 6 luokasta alkaen...mutta...)Se alkoi talvella, tuli tauko... Kunnes kesäloma alkoi ja taas se alkoi. Kesti kesän kunnes koulut alkoi, se loppui vähäksi aikaa ja n. puolitoista kuukautta sitten alkoi taas.

My ed..

...

En ole varsinaisesti sanonut sitä. Osoittanut ennemminkin. Koulussa en syö lainkaan, koulusta kotiin tultuani menen lenkille ja joka toinen päivä salin kautta uimahallille.
Aamupalaksi saatan syödä puuroa, joskus en syönyt mitään.  Koulusta kotiin tultuani saatan syödä sitten välillä mitä sattuu, on erilaisia dieettejä ja muita kikkapoppa konsteja kun tahdon laihtua, mutta sorrun. Sorrun ja sorrun. En kuitenkaan anna periksi.

Ymmärrätte nyt varmaan blogin nimen.
Tämä minun varsinainen kauteni alkoi n. 1,5kk sitten, nyt ehkä kunnollisimpana ja todellisuutta herättävämpänä kuin koskaan. En ehkä ole pro-ana, mutta pyrin siihen.
Pyrin todella laihaan ulkomuotoon, olen kuitenkin niin lyhyt. Paino on laskenut tämän parin kk aikana vain sen 4kg, ja alaspäin on päästävä varmaan 15 kiloa vielä.

Mutta eräs tuttu/kaveri laihtui 7kiloa viikossa. Ehkä olisi aika odottaa se yksi viikko ja katsoa sitten. Eihän tässä ole kuin 24 päivää aikaa. Joista 7 menee siihen...

Jos aloittaisimme vaikka ensiksi tästä päivästä.
Aamulla: teetä kuppi, puuroa, 2 lasia jogurttia, mandariini
Lounas: 3 mandariinia, lasi vettä
Päivällinen: pari kuppia teetä, 2 lautasellista puuroa, mandariini, lasi jogurttia ja 2 ruisleipää jonka päällä kinkkua ja juustoa (ahmintahetkeni...vittu.)

''Päivällisen'' jälkeen juoksin suoraan 20 minuuttia lenkille, pelkkää juoksia suurin osa.
Sen jälkeen söin 2 rasvanpolttaja pilleriä joidenka en usko toimivan mutta mitäpä menetänkään. Sen jälkeen marssin huoneeseeni tekemään pari lihasliikettä niin että lihaksia pakotti ja sitten suoraan uimaan 1,5h suunnilleen.
Sieltä sitten kävelin keskustaan kaverin luo ja hänen luotaan juoksin kyydilleni, juoksin vain jotain 2 minuuttia eli en kuluttanut paljoa, matkaa en osaa sanoa. Hitaasti juoksin mutta ehkä n. 400m.
Nyt sitten mietin ratkaisua, miten pudotan tämän hiton 15 kiloa vyötäröltäni.
Iinhoan vatsaani ja reisiäni. Tissit ovat pienentyneet ''kiitettävästi'' nesteiden ja painon pudottua. Eipä tarvitse ostaa uusia rintsikoita kun sillon ne olivat pienet.
Huomisesta ehkäpä lähtien voisin oikeasti ruveta miettimään ja katsomaan itseäni kriittisen välimatkan päästä ja tehdä asialle jotain.

Wish me luck!
Xxx